Братислав Кръстев постигна втори триумф от началото на сезона в

...
Братислав Кръстев постигна втори триумф от началото на сезона в
Коментари Харесай

Сенчъри брейк и втора титла за Братислав Кръстев

Братислав Кръстев реализира втори успех от началото на сезона в третия ранкинг шампионат от календара на Българска снукър федерация. Брандо се оправи на финала против Сашко Димитров с 4:2 фрейма и завоюва шампионата, който се организира в състезателен клуб „ Академията “.

Всички състезатели се показаха на доста високо през целия уикенд, като доказателство за това е един сенчъри брейк от страна на първенеца и над 10 халф-сенчъри брейка от разнообразни състезатели. Брандо осъществя сенчъри брейк от тъкмо 100 точки в дуела си против Ивайло Пеков от 1/4 финалите, с което ознаменува положителната си игра през целия уикенд.

Братислав започва с победи над пловдивчаните Христо Сираков (3:2) и Ивайло Пеков (3:1), а по-късно се оправи и с младия Виктор Илиев на полуфиналите с 3:1. Малко преди този момент Илиев изненада по-опитния Георги Величков, побеждавайки го с 3:2 фрейма.

Финалният дуел стартира равностойно, като с брейк от 83 точки Братислав поведе с 2:1, преди резултата още веднъж да бъде подравнен. Последваха два халф-сенчъри брейка за бъдещия победител и крайното 4:2 за Кръстев.

В другия поток Сашко Димитров стартира с победи над Даниел Младенов (3:0) и Жан Лаушман (3:2). След това Димитров се оправи с спечелилия в последния шампионат Теодор Чомовски след 3:2 фейма, което беше задоволително да се касира на финала.

В националната класация Братислав Кръстев продължава да води пред Теодор Чомовски, Георги Величков, Дейвид Давидков и Сашко Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР