Братът на Пол Погба - Матиас, беше изслушан снощи от

...
Братът на Пол Погба - Матиас, беше изслушан снощи от
Коментари Харесай

Братът на Пол Погба още 4 лица остават в ареста заради заговора срещу звездата на Ювентус

Братът на Пол Погба - Матиас, беше изслушан нощес от съда в Париж по отношение на обвиняванията, че е забъркан в скрит план за изнудването на звездата на Ювентус. Освен Матиас Погба, измежду упрекнатите са още 4 лица на възраст сред 27 и 36 години. Всички те ще останат в ареста, до момента в който трае следствието по случая.

„ Ще апелираме това решение “, сподели юристът на Погба Ясин Бузру.

„ Клиентът ми не е направил закононарушение. Не разбираме решението да бъде оставен в ареста, изключително откакто той има оправдание за нощта на хипотетичното похищение ”, добави Бузру.

Прокуратурата в Париж откри авансово следствие за изнудване с оръжие, похищение от проведена тайфа и присъединяване в незаконна група. Пол Погба описа при първото си чуване, че му е бил подложен капан от двама другари от детството и двама маскирани мъже, въоръжени с пушки, които са го упреквали, че не им е оказал помощ финансово. Те са го рекетирали за 13 милиона евро, само че той им превел 100 000 с концепцията да не го закачат повече.

29-годишният футболист удостовери, че е разпознал брат си Матиас сред агресорите. След това обаче той въпреки всичко съобщи, че брат му е бил " подложен напрегнат " от хора, които желаят да му измъкнат парите. Според френските медии обаче самият Матиас твърди, че е работил самичък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР