Братът на Меган Маркъл – Томас-младши обвинява херцогинята на Съсекс

...
Братът на Меган Маркъл – Томас-младши обвинява херцогинята на Съсекс
Коментари Харесай

Братът на Меган я обвини, че заради нея станал бездомен

Братът на Меган Маркъл – Томас-младши упреква херцогинята на Съсекс в това, че поради нейният брак с принц Хари той е станал безприютен, оповестява The Mirror.

По думите му, той е останал без работа, а не може да си откри и нова, поради невероятното медийно внимание. Така се наложило той към този момент два месеца да живее в хотел, дружно със своята другарка и двете им общи кучета и всичко, тъй като на него му отхвърлят апартамент чартърен.

Томас Маркъл твърди, че всекидневието му се е трансформирало в център на внимание, поради това, че сестра му се е омъжила за член на кралското семейство. Освен това, след многото материали в пресата за спора сред Меган и роднините ѝ, а Томас твърди, че от страниците на вестниците към този момент е прочут като „ лудият брат на Меган “.

„ Толкова доста приказват за мен – и истината, и лъжата. Никой към този момент не желае да ми даде квартира и не мога да си намеря работа. Трудно ми е да приема това, изключително тъй като в никакъв случай не съм молил за такава популярност “.

Меган се ожени за Хари на 19 май, а към този момент се роди и първородният им наследник. На сватбата присъстваше единствено майката на Меган и от много време херцогинята на Съсекс поддържа връзка единствено с нея от роднините си. Баща ѝ по този начин и не участва на брака ѝ, а до олтара я води бащата на Хари – принц Чарлз.

Още при започване на връзката ѝ с Хари пък, сестрата на Меган започва против нея антикампания и не спря да подлага на критика държанието ѝ.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР