Брандът M&M's представи най-новия си пакет бонбони, който включва изцяло

...
Брандът M&M's представи най-новия си пакет бонбони, който включва изцяло
Коментари Харесай

Нова феминистка опаковка на M&M`s предизвика нови странни реакции

Брандът M&M's показа най-новия си пакет бонбони, който включва напълно женски тим от герои – в това число Purple, най-новото попълнение към бонбоните.    Производителят Mars разгласи, че лимитираното издание на напълно женската опаковка ще включва единствено лилаво, кафяво и зелено – изображенията на трите бонбона са обърнати наобратно, което е знак за това по какъв начин „ дамите по света обръщат статуквото “.    „ Мисията на M&M's е да употребява силата на заниманието, с цел да сътвори свят, към който всеки усеща принадлежност “, сподели Габриел Уесли, основен маркетинг шеф на Mars Wrigley за Северна Америка. 
Компанията съобщи, че част от облагите от новите пакети ще бъдат дарени на организации, които „ овластяват дамите “, измежду които She Is The Music и We Are Moving the Needle - Неправителствени организации, които поддържат дамите в музикалната промишленост.

Изцяло женската компания от бонбони бързо провокира отвращение в десните новинарски медии и в обществените мрежи, разяснява CNN. Едно от най-странните изявления беше на водеща на Fox, която обвърза новата феминистка опаковка на M&M's с Китай.   „ Тревожа се за вас, в случай че цветовете на M&M's са методът, по който се валидирате “, сподели водещата Марта МакКалъм. „ Мисля, че това кара Китай да каже: „ О, добре, продължавайте да се фокусирате върху това да давате на хората техния неповторим цвят M&M's, до момента в който ние поемаме всички минерални залежи в целия свят. “   CNN напомня, че в допълнение към Purple, 82-годишната марка M&M's направи и други промени през последните месеци, измежду които са новите обувки на шестимата герои в опит да модернизира бонбоните.   Green към този момент е с маратонки, Brown носи по-ниски токчета, a обувките на Blue наподобяват това, което Антон Винсент, президент на Mars Wrigley North America, разказа като „ неприятна версия на Uggs “.   Лилавият бонбон с фъстъчен заряд пък е певица, която е заменила високите токчета с комфортни боти, съобщи марката при лансирането на Purple.   Най-остри реакции имаше към новите обувки на зеления бонбон, като хиляди подписаха петиция „ запазете зелените M&M's секси “.   Джейн Хуанг, световен вицепрезидент на M&M's, сподели по-рано пред CNN, че реакцията към смяната на Green е „ невиждана “. „ Бяхме изумени. Сега знаем сигурно, че M&M's е културна икона “, съобщи тя.   Брандът заяви, че няма проекти да възвърне външния тип на Green. „ Героите непрестанно се развиват, с цел да отразяват времето, в което живеем “, сподели Хуанг, добавяйки, че марката се надява потребителите да опознаят героите ѝ, които са доста повече от своите обувки.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР