Бракът е сложна работа. От размяната на халките и заветното

...
Бракът е сложна работа. От размяната на халките и заветното
Коментари Харесай

Когато нещо в брака куца

Бракът е комплицирана работа. От размяната на халките и заветното " Да " следват труд, взаимни отстъпки и провокации. Често даже в най-хубавите фамилии се появяват проблеми.

Хората са заети и изтощени от доста работа, а битовизми и житейски неволи постоянно ги отдалечават един от различен. Преди да е настъпил моментът, от който връщането обратно е доста мъчно, би трябвало да предприемете съответни дейности. Ето какви са първите стъпки за спасяването на брака.

 Снимка 316295

Секс

Ако в леглото ви е станало студено, би трябвало безусловно да го разгорещите. Поемете самодейността, не чакайте. Преглътнете егото си и направете първата крачка, тъй като интимните милувки са най-хубавият, елементарен и прелестен метод за загърбване на битовизмите и дребните проблеми, които постоянно тровят брака. Освободете се и се забавлявайте. Показвайте сексуалността си. Дори и добре да познавате вашия сътрудник, постоянно има нещо, с което да го провокирате.

 Снимка 324887

Смях

Животът може да бъде толкоз забързан, че елементарно да изгубим взор от това, което в действителност е значимо. Често се постанова да се раздираме сред работните, фамилните и домакинските отговорности. Но в този безпорядък не забравяйте да бъдете спонтанни, да вършиме занимателни неща и да се шегувате между тях. Подменете угрижената физиономия с усмивка. Не забравяйте, че вие сте като огледало. Ако сте гневни, тревожни или тъжни, най-вероятно подобен ще е индивидът против вас.

 Снимка 321452

Бъдете естествени, само че не занемарявайте външния си тип

Семейните постоянно са склонни да се отпускат и да избират да лежат на дивана пред тв приемника, в сравнение с да се облекат добре и да излязат с другари. С напредването на годините килограмите също се натрупат и постоянно човек става по-небрежен към външния си тип.

Очаквано, една жена поставя повече грижи за хубостта си, само че мъже, не забравяйте, че и от вас се чака да сте стегнати и мощни, което изисква работа във фитнеса.

За една жена е хубаво да бъде естествена, само че това не включва сиви коси и тотална липса на грим. Ако полагате повече грижи за външния си тип, това ще се отрази на вашето самочувствие и на желанието ви за обич.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР