Бракът е много важна стъпка в живота на всеки човек.

...
Бракът е много важна стъпка в живота на всеки човек.
Коментари Харесай

10 неща, които трябва да направите заедно, преди да сключите брак

Бракът е доста значима стъпка в живота на всеки човек. За да не бъдете разочаровани от избора си след време, належащо е преди стигнете до гражданското да преминете през няколко обстановки с вашия обичан. И едвам тогава ще разберете дали можете да живеете дружно.
Ето какво би трябвало да извършите с колегата си преди брака.
1. Запознайте се с родителите му
Запознанството с родителите на избраника ви, не е просто знак на положителни планове. То ви дава неповторимата опция да наблюдавате по какъв начин вашият сътрудник поддържа връзка с хора, които са най-близки до него.
Запознанството ви с роднините на вашия предстоящ брачен партньор ще разкрие доста за това какви качества може да очаквате от него в бъдеще, откакто към този момент сътвори лично семейство. Погледнете родителите му и ще разберете доста за него.
2. Грижете се дружно за домашни любимци 
Това е един тип подготовка за развъждане на бъдещите ви деца. Ако можете да постигнете единодушие по въпроса кой ще разхожда кучето, каква храна ще купите за котката и чий ред е да измие аквариума, сигурно ще бъдете положителни родители след време.
3. Излизайте с приятелите му
Приятелите на един човек са отражение на метода, по който той възприема живота. 
4. Решете дружно значим финансов проблем
Паричните проблеми, с които се сблъсквате и реакцията на колегата ви в тази обстановка, ще ви покажат отношението му към печеленето и харченето на парите. Все отново да не забравяме, че множеството двойки се разделят точно поради финансови разтърсвания. Преценете финансовата си съгласуемост още преди да стигнете до гражданското, с цел да си спестите бъдещи проблеми.
5. Покажете на сътрудниците си вашите неприятни привички
Рано или късно той въпреки всичко ще разбере, че понякога пушите или вършиме нещо друго, с което не се гордеете изключително. Няма смисъл да криете неприятните си привички. Напротив, покажете ги допустимо по-рано на обичания си. От това по какъв начин вашият обичан човек ще реагира, ще разберете дали той може да свикне с тях в бъдеще. Ако индивидът до вас не се смущава от вашето хъркане, пеене под душа или двучасово висене пред огледалото, той е сродната ви душа.
 Тези зодии основават най-здравите бракове Тези зодии основават най-здравите бракове
Това са двойките в зодиака, чиито съюз е в действителност блажен и се радват на благополучен фамилен живот. Дева и Телец Девата се оказва вдъх...
6. Признайте грешките си
Умее ли вашият сътрудник да признава грешките си? Или се прави, че нищо не се е случило? Обърнете внимание на това и не мислете, че в брака той ще промени тактиката си! Ако не можете да се научите да се извинявате един на различен за грешките си, бракът ви няма да е сполучлив.
7. Подарете си шопинг преживяване
За предпочитане изберете огромен и многолюден търговски център. Подобна активност ще бъде стресираща както за вас, по този начин и за обичания ви човек, само че си коства да преминете дружно през това. Можете ли да постигнете единодушие по въпроса какво би трябвало да купите? Дали той търпеливо ще застане на опашката на касата или ще стартира да недоволства и ще остави в магазина?
8. Говорете за бъдещето
 6 навика, които унищожават брака 6 навика, които унищожават брака
Любовта и доверието са залог за сполучливия брак. Но единствено това не е задоволително. С течение на времето брачният живот става все по-труден. З...
Това е най-хубавият метод да разберете дали вашите цели и проекти за бъдещето съответстват. Ще ви поддържа ли в устрема ви да имате доста деца? Или концепцията не му подхожда? 
9. Обсъдете имената на бъдещите ви деца
Смятате ли, че това е изцяло безобидна тематика? По време на нейното разискване можете да преживеете безпланов конфликт. 
10. Празнувайте дружно празниците
Без значение какъв е мотивът: рожден ден на майка ви или корпоративно празненство. Може би по-късно ще измененията отношението си към вашия сътрудник. Или още повече ще започнете да го почитате поради способността му да се държи добре в обществото.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР