Брадли Купър призна, че е бил пристрастен към кокаина и

...
Брадли Купър призна, че е бил пристрастен към кокаина и
Коментари Харесай

Брадли Купър си призна за зависимостта към алкохола и наркотиците

Брадли Купър призна, че е бил привързан към кокаина и се борил с алкохолна взаимозависимост в ранните си години, преди славата да го споходи - бил " толкоз изгубен " през този интервал.

Холивудският чаровник, три пъти номиниран за " Оскар " за най-хубав артист, чийто кино пробив пристигна с " Махмурлукът " през 2009 година, сподели, че се е обърнал към алкохола и опиатите, откакто е скъсал ахилесовото си сухожилие и е напуснал американския екшън сериал " Псевдоним ", от който е бил " уволнен ", написа life.dir.bg.

Говорейки в подкаста " Smartless ", 47-годишният Купър сподели, че е бил " изцяло депресиран " през този интервал от живота си, само че в този момент е признателен, че е изпитал проблемите, когато е бил по-млад и преди върха на славата си.

" Бях толкоз изгубен и бях привързан към кокаина ", сподели артистът на водещите на подкаста Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет. Купър изясни, че Арнет, който по това време бил женен за негова другарка и колежка от " Wet Hot American Summer " Ейми Полер, му оказал помощ да осъзнае, че е на саморазрушителен път по време на празненство. Арнет разяснява, че тогава се е държал като гадняр.

" Това беше първият път, когато осъзнах, че имам проблем с опиатите и алкохола и Уил ми сподели това и просто в никакъв случай няма да го не помни ", показа Купър.

" Ще кажа това - имах изгодата от това да се случи, когато бях на 29. Когато снимах " Махмурлукът " бях към този момент на 36. Така че трябваше да мина през всички тези неща, преди славата мощно да ме връхлети ".

Той сподели, че " към момента работи върху самочувствието си ", даже в този момент. Но несъмнено е направил огромни пробиви и е съумял да стои пред хората и да диша, слуша и приказва.

Купър също приказва за насладите да бъде татко на Леа, щерка му от някогашната му другарка Ирина Шейк, която е към този момент петгодишна.

" Бащинството трансформира всичко - всичко се излива във превъзходни цветове от обстоятелството, че съм татко на прелестно човешко създание. Това е просто най-великото нещо за един човек ", счита още той.

По време на изявлението Купър също пусна аудио клип на щерка си, която пее " Who Let The Dogs Out ", който е включен в първата част на " Махмурлукът ", поради което той изпратил sms-и на сътрудниците си от кино лентата, че е време за четвърта част.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР