Брад Пит, който все още продължава да бъде най-желаният ерген

...
Брад Пит, който все още продължава да бъде най-желаният ерген
Коментари Харесай

Нафукани мацки разбиват сърцето на Брад Пит

Брад Пит, който към момента продължава да бъде най-желаният ерген на Холивуд и освен, в близкото и по-далечно минало постоянно се впуска в служебни романи. Талантливият красавец влиза от филм във филм и няма време да ухажва дами отвън специалността.  

Робин Гивънс превзема Пит, когато той е на 23. Но сексапилът и пристрастеността на певицата модел вълнуват Брад единствено година. По-късно Робин се дами за Майк Тайсън, а в медиите оттатък океана я назовават „ най-мразената жена в Америка “.

Шълейн МакКол е партньорката на красавеца в първи епизод от безкрайната му любовна сага с колежки. Срещат се пред камерите на сериала „ Далас “, когато момичето е единствено на 15. Според някои хроникьори на Холивуд връзката им продължава от 1987-а до 1989-а, когато към момента малолетната старлетка се омъжва за музиканта Трент Валадарес и повече в никакъв случай не загатва за ранното си въодушевление по бъдещия киноас.  Днес дамата е майка на четири деца и работи в Калифорнийската библиотека.    

Следващата е Синита Мълоун, която Пит „ смъква “ благодарение на сътрудника си. Певицата е втората огромна обич, която Брад показва пред другари, сътрудници и папараци. Докато са дружно, тя работи над втория си соло албум.  Заради артиста поп соул звездата се разделя с мъжа си Саймън Коул. По-късно Мълоун ще показа в изявление, че Пит е същински романтик.

Джил Шолен разрушава сърцето на Пит с лекост. Двамата снимат дружно и са гаджета за  година, след което тя го напуща поради различен. Брад признава, че това е един от най-мъчителните интервали в ранната му младост. За да не помни Джил, той се хвърля в обятията на Кристина Апългейт. Тя обаче го зарязва не по-малко безогледно – на церемонията на премиите MTV през 1989 година.

Джулия Ормонд е следващата обич пред и зад камерите. Тя и Пит придвижват възприятията си от баладичния „ Легенди за пристрастеността “ с великия Антъни Хопкинс и отвън сюжета. Но нито един от двамата не желае да обявява връзката им, за която знаят единствено в най-близкото им професионално обграждане. Двойката се разпада безусловно в деня, в който режисьорът Едуард Зуик произнася думите „ Край на фотосите “.

Следващата в ловния лист на Пит е Джулиет Люис, която е с артиста в продължение на три години. Когато се срещат, тя към момента е на 17, а той към този момент е на 27. Брад обаче бързо се изморява и отегчава от денонощната ревнивост на гаджето си. Той й обръща тил през 1993-а, тя изпада в меланхолия и протяга ръка към опиатите. Тогава Брад – към този момент напълно другарски – се притичва на помощ, с цел да измъкне някогашната си от клопката на дрогата. „ Той е най-милият и надарен мъж, когато познавам “, е казвала Джулиет.

Докато работи за паметната фентъзи драма „ Интервю с върколак “, Пит кръстосва пътя си с изгряващата английска звезда Танди Нютън, която играе епизодична роля на цветнокожа робиня в дома на основния воин. Скоро двамата стартират да излизат дружно без да се крият. Разминават се след година поради прекомерно натоварени работни графици.

След това настава епохата на самата Гуинет Полтроу. В продължение на три години те са най-красивият и съразмерен дует в Холивуд. Пит прави предложение на колежката, паднал на колене с пръстен в ръка. След седем месеца скапват годежа, само че и до момента са близки другари. Както се знае, Полтроу отбрани на всеослушание Пит, когато Анджели Джоли го разгласи за хулиган и агресор. Брад открива краткотрайното успокоение в прегръдките в Клер Форлани, с която си партнират в гениалния филм на Мартин Брест „ Да срещнеш Джо Блек “ още веднъж със сър Антъни Хопкинс. Уви, след празненството за края на индустриалния развой Брад и Клер си споделят „ сбогом “.       

През 1998-а Пит среща първата си брачна половинка Дженифър Анистън. Женят се през 2000-а. Щастието им е безоблачно, до момента в който Брад не влиза в „ Мистър и мисис Смит “, където с всички вероятни оръжия в ръце го чака Анджели Джоли. 15 години и шест деца по-късно – три осиновени и три биологични – те към момента са в бракоразвод. През 2018-а се чу, че преодолелият зависимостта от гнева и алкохола Пит е завъртял главата на чаровната професорка Нери Оксман. Но – до там. Сега Холивуд се надява, че Пит ще се завърне при Дженифър Анистън и отминава с немарливост фотосите на папараците, на които той върви по разходки и концерти с 30-годишната си съседка - звездата от „ Развитие в застой “ Алия Шоукат.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР