Брад Пит има впечатляваща автобиография. Изглежда, че освен с легендарните

...
Брад Пит има впечатляваща автобиография. Изглежда, че освен с легендарните
Коментари Харесай

Брад Пит с неочакван дебют

Брад Пит има впечатляваща автобиография. Изглежда, че с изключение на с именитите функции, в които влиза - ще остави отпечатък във времето и с следващия си гений, който разкрива.
 Брад Пит, Blonde, фрак, кецове и новата визия на артиста, която събра погледите на всички
Брад Пит изобщо не е завършил с изненадите

Май започваме да привикваме

Актьорът към този момент умерено може да се назова и ваятел.

58-годишният американец направи своя дебют в пластичното изкуство, подреждайки девет свои произведения в Sara Hilden Art Museum във Финландия.

На събитието в събота, 17 септември, участва неговата другарка - художничката deBranne Treu, която развълнува разяснява новото лице на Брад. " Снощи се почерпихме в чест на нашия безценен другар и първото му художествено показване, и всички бяха изумени. Да кажем, че работата му е страхотна, е подценяване, защото той е същински художник, който твори с изключителна пристрастеност и блян ".

Оригиналните творби на Брад Пит в действителност сплотяват няколко произведения под името " Self-Inflicted Gunshot Wound to the House ", част от които са патрони, кристализирани в платинен силиций. Сред най-внушителните му произведения е огромна бронзова кутия, наподобяваща ковчег, от която се демонстрират ръце, крайници и лица. Всичко това е злокобно изображение на човек, който се пробва да се измъкне от кутията.

Друга впечатляваща творба е гипсова стенна статуя, носеща посланието " Aiming At You I Saw Me But It Was Too Late This Time " (Прицелвайки се в теб аз видях себе си, само че този път беше прекомерно късно " ).

Сред най-миниатюрните му произведения пък е скромна къща, евентуално направена от дървени блокове и дървесна кора, написа Daily Mail.

Носителят на Оскар е създател и на няколко дървени " Candle Holders For Loved Ones " ( " Свещници за обичаните хора " ), за които той споделя, че са основани по времето на пандемията от ковид.

Типично в негов жанр, Брад Пит участва на откриването на изложбата в пъстро блекло, което не остана неусетно. Актьорът бе заложил на визия в есенни тонове - оранжево палто, кафяв гащеризон и кафява каубойска шапка. 
 Брад Пит, Арън Тейлър-Джонсън и описът на звездата от
Тайният лист на Брад Пит

Нова страница в живота на артиста

Освен скулптурите на Брад, в галерията във Финландия бяха показани и произведения на художника Томас Хаусаго и артиста Ник Кейв.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР