Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 г.,

...
Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 г.,
Коментари Харесай

Един за всички, всички срещу Брад Пит - тежките думи на децата на актьора

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 година, единствено две години откакто подписаха брак. Преди месеци стана ясно и че в същия период, по време на полет със аероплан, артистът е влезнал в борба с най-големия си наследник Мадокс, откакто момчето защитило майка си в спора й с Пит. А по всичко проличава, че освен Мадокс, а и останалите деца на артиста не са в доста положителни връзки с татко си. 
 Как Брад Пит е впечатлил водачите от F1 съгласно Джери Брукхаймър
Как Брад Пит скри шапката на водачите от F1

Актьорът е впечатляващ във всяко едно отношение

Преди дни 18-годишната Захара скри семейството на артиста при представянето си в колежа, а в този момент в медиите се появи пост на осиновения му наследник Пакс, който момчето разгласило в персоналния си профил в Instagram преди време, точно на Деня на бащата.

" Честит Ден на бащата на този знаменит за*ник! С времето продължаваш да се доказваш като ужасяващ и прокълнат човек. Нямаш никаква предвидливост и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от боязън, когато са в твое наличие. Никога няма да схванеш каква вреда нанесе на фамилията ми, тъй като си некадърен да го направиш. "

Това съгласно Daily Mail са точните думи, които Пакс написа към фотография на татко си, малко откакто Брад Пит получава статуетката Оскар за най-хубава поддържаща мъжка роля през 2020 година
 Снимка 399584

Пакс продължава, като написа, че Брад Пит е трансформирал живота на най-близките му в непрекъснат пъкъл. " Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, само че истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, цветущ Ден на бащата, ти ши*ано, извънредно, човешко създание ", приключва гневното си послание Пакс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР