Брад Пит и Анджелина Джоли бяха официално признати за най-красивата

...
Брад Пит и Анджелина Джоли бяха официално признати за най-красивата
Коментари Харесай

Гол капан: Анджелина си смъкнала гащите и се пъхнала при Брад, за да го свали  

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха публично приети за най-красивата холивудска двойка през първите две десетилетия на 21-и век.

Романсът им стартира на снимачната площадка на престъпната комедия „ Господин и госпожа Смит “ през 2005 година Едва 15 години по-късно станаха известни пикантни детайлности за началото на любовната връзка сред актьорите.

По време на срещата с Пит актрисата беше свободна, оставяйки след себе си два брака - с актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън. Анджелина сама отглежда по това време осиновения си наследник Мадокс. Брад беше женен за актрисата Дженифър Анистън.

В първите дни на фотосите сред Джоли и Пит прехвърчат искри. „ Те постоянно се смееха и флиртуваха един с различен. Анджи и Брад се държаха като възпитаници, които се смъкват и това беше толкоз сладко “, показа някогашният телохранител на актрисата Марк Бежар.

Актьорът се поддал на магията на Анджелина по време на любовна сцена. „ Тя скрито смъкна бельото си и се озова в леглото с Брад чисто гола. Това е най-удивителният миг, който всички помним от фотосите на този филм “, цитира очевидец на фотосите на сцената.

Джоли скоро забременява. През май 2006 година тя ражда щерка Шайло. Анджелина и Брад подписват брак през август 2014 година

След две години обаче актрисата подаде молба за бракоразвод. На 12 април 2019 година двойката публично разгласи раздялата си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР