Брад Пит е заявил, че слуховете за многобройните му интимни

...
Брад Пит е заявил, че слуховете за многобройните му интимни
Коментари Харесай

Най-после Брад Пит сам проговори за любовните авантюри след Анджелина Джоли

Брад Пит е декларирал, че слуховете за многочислените му интимни връзки след развода с Анджелина Джоли са мощно пресилени. В изявление за The New York Times артистът споделя, че той въобще не е подобен коцкар, както се пробват да го показват таблоидите.

Според думите на холивудската звезда, той е спрял да чете пресата с новините за него още през 2004 година.

"Не знам с какъв брой дами, съгласно пресата, съм се срещал през последните две-три години, само че мога да кажа, че всичко това не е правилно. Мога просто да изляза някъде с някого, само че може би това не значи нищо ", споделя артистът.

Жълтата преса приписваше на Пит любовни случки с Чарлийз Терон, Ела Пърнел, Маргарет Куели и други актриси. След това слуховете съвсем в никакъв случай не се потвърждаваха.

Актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли се срещнаха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит " през 2004 година. Тогава Пит беше женен за актрисата Дженифър Анистън, с която се разведе през 2005 година

На 11 януари 2006 година Джоли и Пит потвърдиха връзката си. През 2014 година двамата се ожениха. Двойката има шест деца като три от тях са осиновени.

На 19 септември 2016 година Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод, а процедурата завърши през април тази година.

Преди дни в медийте имаше известия, че Анджелина Джоли също не е сама. Според някои сведения тя е почнала да се среща с актрисата Ейвън Рейчъл Ууд , която преди време бе другарка на рок музиканта Мерилин Менсън.

На 3 декември пък стана известно, че родната щерка на Джоли и Пит Шило се приготвя да промени пола си и публично да смени името си.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР