Басът трака, китарите крещят и Лени Кравиц вие на Blue

...
Басът трака, китарите крещят и Лени Кравиц вие на Blue
Коментари Харесай

Музикален преглед: Лени Кравиц се опира на фънка със славното „Blue Electric Light“

Басът трака, китарите крещят и Лени Кравиц вие на „ Blue Electric Light “, най-хубавото нещо на рокаджията от години, предлагайки добре пристигнал гърмеж от фънк през 2024 година

В съвсем всяка ария има наслада и пъчене, като Кравиц демонстрира умеенето си да прибавя страхотни неща към песните – блестяща китарна партия тук, соло на сакс там или щрих на Wurlitzer. Бонго? Сигурен. Кутия за диалози? Каквото и да е, скъпа.

Всичко стартира с обилен, подготвен за сцена рокер на Кравиц в „ It's Just Another Fine Day (In This Universe of Love) “ и по-късно той насочва починалия принц в пристрастяващия „ TK421 “, което звучи по този начин, като че ли можеше да бъде в „ Purple Rain “.

Какво е „ TK421 “? Това е във кино лентата „ Boogie Nights “ като термин за стерео ъпгрейд и в „ Междузвездни войни “ като означение за Stormtrooper. В NSFW видеото на Kravitz за песента, той мощно загатва, че TK421 е неговият, хм, персонален щурмовик. Каквото и да е, ще ви е мъчно да намерите по-приятна ария това лято.

“Honey ” е сладка балад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР