Брад Пит днес е голяма звезда и жените по цялата

...
Брад Пит днес е голяма звезда и жените по цялата
Коментари Харесай

Джордж Клуни е искал ролята, направила Брад Пит звезда

Брад Пит през днешния ден е огромна звезда и дамите по цялата планета са луди по него. Но преди 30 години той е бил едвам при започване на кариерата си. Именно тогава ролята, която го популяризира, е тази на крадеца Джей Ди във кино лентата " Телма и Луиз ". Днес Пит споделя, че е признателен за опцията, само че че се срами, когато се гледа в тези подиуми.
Сега обаче излязоха разкрития, че различен прочут артист обезверено е желал същата роля и когато не я получил, дълго време бил гневен поради това. Става въпрос за Джордж Клуни. По това време той също не е бил покрай звездния статус, на който се радва през днешния ден.
 Forbes: Джордж Клуни е най-печелившият артист в света Forbes: Джордж Клуни е най-печелившият артист в света
Джордж Клуни е спечелил повече пари през предходната данъчна година от всеки различен артист, написа списание " Forbs ". 239 млн. $ е годишна...
„ Най-хубавото в цялата обстановка, е че дълго време не желаех да виждам кино лентата. Тогава играех в доста неприятни неща по малкия екран. Явявах се на кастинг за този филм няколко пъти, само че в последна сметка изборът падна върху мен и Брад, и той получи ролята. Години по-късно просто не можах да виждам този филм “, признава Клуни, отговаряйки на въпроси на почитатели.
Той добави обаче, че към момента счита, че ролята е отишла в верните ръце.
„ Когато най-сетне го гледах, разбрах че са създали верния избор. Той беше доста добър в тази роля, а аз може би щях да объркам нещата ", призна той.
Самият Брад Пит неотдавна си напомни ролята, с която е признат от Холивуд.
 Дженифър Анистън и Брад Пит се събират на екрана Дженифър Анистън и Брад Пит се събират на екрана
Много хора в никакъв случай не биха си помислили, че ще видят Дженифър Анистън и Брад Пит да работят още веднъж дружно след скандалния им бракоразвод през...
„ Много съм признателен на Ридли Скот и Джина Дейвис, че ми дадоха късмет. Нямах какво да покажа, с изключение на функциите си като статист, само че въпреки всичко те ми дадоха късмет. Да ви призная почтено, мисля, че те бяха обезверени. Снимките към този момент бяха почнали, а аз бях на снимачна площадка седмица по-късно “, сподели Брад пред „ Сън “.
Той добави, че към момента му е неприятно да гледа тези подиуми.
„ Наясно съм, че гласът ми звучи прекомерно високо, само че несъмнено задника ми е бил „ стегнат “ - това беше първият ми филм “, споделя той през смях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР