Усмивката вече не грее на устните на Албена Михова
Лъчезарната актриса

...
<br
>Усмивката вече не грее на устните на Албена Михова
<br
>Лъчезарната актриса
Коментари Харесай

Жена скочи на Албена Михова: Ще те смачкам!


Усмивката към този момент не грее на устните на Албена Михова

Лъчезарната актриса е уплашена и уплашена. След като й се наложи да смени става, актрисата все по-рядко се усмихва. Особено в личния си квартал, където е и нейния дом.

Защото там вършее една рискова жена. Жена с психологични проблеми, към грижата за които страната от дълго време е абдикирала.

Целият квартал търпи голям стрес поради нейната буйност.Жената е съседка на актрисата в столичния квартал „ Младост “. Много пъти звездата е алармирала за казуса съответните управляващи, само че той продължава да съществува. Разбира се, неуреден.

Въпросната жена е като фурия. Тормози всички, бие дами и деца и то с стоманени пръти, а на всичкото от горната страна ги и рита изненадващо в гърба, вдигнали са ръце от нея в квартала.

Звездата от „ Пълна лудница “ твърди, че доста нейни близки, както и съседки са ес оплаквали от въпросната проблематична жена. Не било необичайност тя да издебва хора на автобусната спирка и изненадващо да се нахвърля от горната страна им.

Албена Михова също описа ужасяваща преживелица с въпросната личност.

„ Преди известно време ми се наложи да пътувам с рейс към центъра. Въпросната жена също беше в този автобус. Аз стоях до вратата и се готвех да слезна на съответната спирка. Изненадващо, тя скочи върху мен, притисна ме до вратата и изкрещя в лицето ми: Ще те смачкам, отпадък!Добре, че няколко мъже скочиха и я озаптиха “, още трепери от случката Албена Михова.

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР