Раздялата между Галена и Преслава още е обвита в мистерия
Двете

...
<br
>Раздялата между Галена и Преслава още е обвита в мистерия
<br
>Двете
Коментари Харесай

Преслава изплю камъчето: Ето защо се смрази с Галена!


Раздялата сред Галена и Преслава още е обгърната в тайнственост

Двете най-близки приятелки от години са смразени, само че по този начин и не разкриват истината за проваленото си другарство. В началото на кариерата си двете хитови певици на „ Пайнер “ са делели една квартира и са си помагали в компликациите. Но това към този момент е  от дълго време в предишното, а чалгарките не отронват и дума за какво това се е случило.Нито каква е същинската причина за раздора на връзките им.

Както е съвременно в последно време измежду звездите и Преслава отговори на въпроси на почитатели в обществената мрежа. Родената в Добрич поп фолк дива заприказва за новата си ария, която скоро ще види бял свят. Но обяснимо нейните почитатели още веднъж превъртяха обратно лентата и я попитаха коя я повода двете с Галена да не се „ дишат “.

„ Няма такова нещо да сме се смразили с Галена. Просто не сме по този начин близки, както в предишното. Но се чуваме и си приказваме. Галена постоянно ще остане моето едва място “, многозначително отговори на питанката Преслава.

Официалната версия за студенината сред двете най-любими певици е премията „ Певица на годината “, която сграбчи половинката на Павел Лазаров. Но малко по-късно в изявление Галена отхвърли това да е причина за края на дружбата им. И дебело акцентира, че за нея и почитателите й нямат никаква стойност премиите.

Неофициалната клевета е Фики. Двете не съумели да го разделят, по тази причина Галена побързала да го задоми, като даже му станала кума.

Дали това е по този начин или пък не, Преслава и Галена не отронват  и дума, и не престават да държат почитателите си в неразбиране.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР