Лили Иванова се оказа многопластова личност
Топ певицата на поколения българи

...
<br
>Лили Иванова се оказа многопластова личност
<br
>Топ певицата на поколения българи
Коментари Харесай

След тази дълго пазена тайна се питаме: Познаваме ли Лили Иванова?


Лили Иванова се оказа многопластова персона

Топ певицата на генерации българи има и друга страна, която остава скрита от общественото пространство. И близки до нейното обграждане я открехват отвреме-навреме, с което тотално изненадват публиката.

Като всяка звездна персона и грандамата на родната сцена има своите врагове и луди почитатели.

Всеки знае неповторимия гений и глас на кубратската дива. Според астролозите тази година е била шеметна за кариерата й. И освен с турнето си, само че и с концерта в зала „ Арена Армеец “, където публиката я приветства на крайници повече от тридесет минути. Точно преди десетина години Лили Иванова изпълни за първи път, като български реализатор, същата зала.

Месеци наред естрадната легенда се оплаквала пред близки от болки в краката. Преуморена от лятното си турне, даже обмисляла разновидността да се откаже от концертните си изяви и да прави единствено записи в студио, по терка на световноизвестни реализатори. Но това било краткотрайно, тъй като доста скоро отново се качи насцената и потвърди, че времето й не е минало.

Наскоро изплуваха надълбоко защитавани секрети за персоналния живот на Лили. По думите на почитан служител тя направила доста благотворителни изяви  и била доста добър човек. Същото споделя  и икономката й Мария. Изпълнителката на „ Детелини “ не серпантина да й оказва помощ морално и финансово, както и на болната й щерка, макар че тя към този момент не работи при певицата.

Лили Иванова направила доста и за родния си град Кубрат. До последно се грижела за свекървата на първия си брачен партньор, ортопеда доктор Владо Павлов, само че не желала да се приказва за това.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР