Ивана и тя се изтарикати
Уж певица на народа, а скоро

...
<br
>Ивана и тя се изтарикати
<br
>Уж певица на народа, а скоро
Коментари Харесай

И Ивана стана топ тарикатка: Не отваря устата си за по-малко от…


Ивана и тя се изтарикати

Уж певица на народа, а скоро фолкаджийката мазета рибата с новите си искания. Айтослийката към този момент не отваря устата си за по-малко от 10 бона на вечер, доверяват слисани ресторантьори.

Но за нея това било изцяло обикновено, поради галопиращите нагоре цени на всички артикули и услуги, както и поради инфлацията.

Това предиздвикало певицата да надуе хонорара си, с цел да „ бъде в крайник с времето “, казвала тя.

Докато преди звездата се съгласявала да развеселява полупияните мачовци по кръчмите против 7500 лв., в този момент цената й скочила на 10 бона.

Тя не тръгвала на никое място на присъединяване без мини бенда си. Освен обичаната й и вярна бузукарка Стояна, за нея свирел китариста Румен, както и още един артист.С тях певицата била правилна и разделяла парсата си от участията си постоянно, удовлетворени били те.

Ивана не била като множеството млади колежки от сектора, а участията й били същинско шоу, предоволни са нейните почитатели. Въпреки това притежателите на заведенията се тревожели, че надутите възнаграждения удряли по цените на питиетата и мезетата, които предложили. А това означавало по-малко клиенти, които към този момент предпочитали домашните соарета пред яката резачка, която получавали в кръчмите и нощните локали.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР