Гинка Станчева едновременно е радостна, но и доста стресирана
90-годишната актриса

...
<br
>Гинка Станчева едновременно е радостна, но и доста стресирана
<br
>90-годишната актриса
Коментари Харесай

На 90: Голямата Гинка Станчева получи стресиращ дар!


Гинка Станчева по едно и също време е радостна, само че и много уплашена

90-годишната актриса получи непредвиден подарък. На преклонната си възраст живата легенда на киното и театъра се подреди със свръх съвременна технология. Тя към този момент държи в ръката си смарт телефон, с който доста се гордее.

След като остарелият й телефон се развалил, внука й Андрей-Константин й подарил модерното устройство.

„ Все още го проучвам, само че към този момент се оправям. Предишният ми телефон беше с клавиши, при този би трябвало единствено да натиснеш по екрана. Модерно знамение, към момента не съм разучила доста от функционалностите му, само че към този момент привиквам “, похвали се обичаната актриса.

Единствената й дъщеря Хермелина, дружно с внука й от години живеят в Италия. Но поради галопиращите цени на артикули и услуги звездата разчита на нейната помощ. Гинка Станчева от години е в недобро здраве, само че се оправя с битовизмите.

Миналата година актрисата се оплака, че е изкарала единствено в една стая  и студувала, като през по-голямата част от деня се увивала в одеяла и остарели облекла, с цел да пести от топлото в жилището си.Въпреки неудобството, че би трябвало да чака помощ от щерка си тя е удовлетворена, че има кой да й оказва помощ в компликациите.

Звездата се моли да не почине в бедност, каквато орис имат доста от нейните сътрудници. Тя към момента не е получила лична пенсия за заслуги. Преди двадесетина години Станчева погребва брачна половинка си, артиста Пейчо Пейчев, останал единствения й мъж  и огромната й обич от студентските им години до края.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР