Гала най-после изплю камъчето
Дългогодишната водеща призна най-кошмарната си тайна. Доайенката

...
<br
>Гала най-после изплю камъчето
<br
>Дългогодишната водеща призна най-кошмарната си тайна. Доайенката
Коментари Харесай

Изплю камъчето: Гала призна най-срамната си тайна!


Гала най-сетне изплю камъчето

Дългогодишната водеща призна най-кошмарната си загадка. Доайенката в утринните излъчвания има нещо, от което освен се тормози, само че и много се срами. Не, то не е обвързвано с обичания й Стефан, нито с единствената й щерка Мари.

Блондинката призна в ефир, че е извънредно слаба физиономистка. Тя не помнела лицата на хората, по тази причина, когато се придвижвала пешком, постоянно гледала надолу.

„ Заради което доста хора може да ме мислят за надута или високомерна, че не ги поглеждам в лицата, само че повода е друга. Не помня лица и по тази причина избирам да се не вглеждам във физиономиите, с цел да не се изложа “, изля душата си водещата в ефира на предаването си „ На кафе “.

Разбира се, в тази връзка, тя постоянно попадала в конфузни обстановки. Именно този „ недостатък “ й създавал много неудобства. Тя изпадала в невъзможност всякога, когато някой я заговарял на улицата и тя не успявала да се сети кой тъкмо е този човек. Дали го познава единствено на „ здравей-здрасти “, дали не е бил някой от нейните посетители, дали се знаят от дълго време или не толкоз, се главоблъскала  плевенчанката.

„ Хайде в този момент да забележим дали помниш от къде се познаваме “, била най-неловната имитация, която вкарвала Гала в смут.

„ Това ме довършва, тъй като стартирам да играя, че съм го познала “, признава русокоската.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР