Албена Михова претърпя тежка операция
Комедийната актриса е само на 47,

...
<br
>Албена Михова претърпя тежка операция
<br
>Комедийната актриса е само на 47,
Коментари Харесай

След тежката операция: Албена Михова се учи да ходи!


Албена Михова претърпя тежка интервенция

Комедийната актриса е единствено на 47, само че се наложило да се оперира поради сериозен проблем. Смяна на дясната тазобедрената става претърпяла постоянно усмихнатата актриса. Михова, която се спряга за наследница на великата Стоянка Мутафова, обаче признала за казуса едвам откакто излезнала от болничното заведение.

След като минала през курс на физиотерапия и уроци по вървене след тежката намеса, тя към този момент е на крайници.

Операцията се случила в елитна софийска клиника. След нелекото приключение, симпатягата даже участвала на премиерата на театър на сътрудниците си в Сатирата.

Албена Михова от дълго време имала проблеми с този крайник и при по-голямо натоварване куцала. Затова през декември се решила да легне под ножа, а февруари я чака премиера на нова комедия с нейно присъединяване.

„ Няма да се предам, нали сме бойци и тази драма ще преживеем!Не толкоз за крайници, а за нещо друго ми е малко чоглаво. Защото си мислиш едни неща, а излиза, че си живял в илюзия “, коментирала Албена.

Причина за горчивината й се оказали дребното другари и многото непознати хора, които й поискали бързо излекуване след тежката интервенция. На които тя от сърце благодарила в мрежата. А доста от сътрудниците, които тя считала за другари, се оказали единствено лицемери.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР