Бойците на Спортен клуб Хамон - Асеновград бяха безапелационни на

...
Бойците на Спортен клуб Хамон - Асеновград бяха безапелационни на
Коментари Харесай

Спортен клуб "Хамон" донесоха 12 медала в Асеновград от състезание по карате в Шумен

Бойците на " Спортен клуб Хамон " - Асеновград бяха безапелационни на провелото се през миналата събота Национално състезание по карате в Шумен. Каратистите завоюваха 12 медала в шест категории.

" Повече от удовлетворен съм от представянето на най-малките ни състезатели, защото те трябваше да играят при извънредно огромна конкуренция и да преминат през голям брой съперници ", споделя треньорът на клуба сенсей Илхан Наимов.

Най-младият медалист Адел Йовкова направи своя дебют на татамито по ката и съумя да доближи до бронзов орден. Тя остави зад тила си и надделя близо 30 състезатели в категорията на девойките до 10-годишна възраст. Клубът има трима златни медалисти.

Двама от тях са Елена Каленицова и Стефан Карастоянов. Те станаха първенци в категориите надлежно - за девойки и юноши. Представянето им бе механически ослепително и това им донесе безапелационна победа. Също при девойките трета се класира Александра Бабайкова. А Елена Каленицова завоюва и бронзов орден при дамите.

В категорията за мъже и дами, Джейхан Идриз и Венелина Симеонова се качиха два пъти на почетната стълба и се окичиха с медали. Джейхан е третият златен медалист и първенец от надпреварата в Шумен, който направи няколко тежки срещи при мъжете и доближи до край. Той си заслужи бронзов орден, след представянето си по ката.

Венелина Симеонова пък направи своя дебют в кумите и след достойното си показване си завоюва II място. Тя доближи до край и по ката и завоюва още един сребърен орден. Джанет Идриз също игра при мъжете. След като господства над няколко съществени съперника съумя да доближи до край и да се отличи със сребърен орден.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР