Бойко Сачански е управител на BILLA България и е един

...
Бойко Сачански е управител на BILLA България и е един
Коментари Харесай

Бойко Сачански: Създадохме "Ние обичаме България", за да спасим историята ни

Бойко Сачански е шеф на BILLA България и е един от дребното мениджъри на толкоз високо равнище, с който можете да разговаряте свободно на всевъзможни тематики - от история на България до глoбална стопанска система.

За себе си признава с усмивка, че има вяра в задачата да опазим българското и българщината, по тази причина и се захваща с акцията "Ние обичаме България ", която към този момент за трета поредна година BILLA поддържа. И тъй като е уверен, че ние българите можем да създадем по този начин, че да съхраним най-значимите си монументи на културата и естествените забележителности, част от Стоте национални туристически обекта на България, той споделя, че с неспокойствие чака датата 22-ри май, когато в столичната зала "Арена Армеец " ще се състои огромният концерт, отдаден на идеята за възобновяване на Плевенската епопея.

На сцената ще се качат някои от най-големите БГ звезди, измежду които Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската духова музика, отбор „ Филип Кутев “, както и Славка Калчева и Поли Паскова. Всички те вземат участие безплатно в концерта, който ще бъде извънредно зрелищен и прочувствен.

Билетите са на символичната цена от 10 лева и могат да бъдат закупени от всички магазини на BILLA в София и Плевен, както и от мрежата на Тикетпро.

Ето какво още ни описа Бойко Сачански за акцията в това извънредно изявление:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР