Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от

...
Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от
Коментари Харесай

Георги Марков: Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от коронавируса

" Бойко, не посягай към мандата. Бягай от него като от ковид. Не ти би трябвало такава пакост. За какъв мир приказваш, ти война не си направил ". Този зов към премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов насочи в ефира на " Хоризонт " някогашният народен представител от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков.

" България има политик с 5 следващи победи, с което побеждава Меркел, Орбан и Рюте. Бойко Борисов става старейшина на ЕНП ", разяснява той.

Георги Марков показа, че се радва, че няма да бъде народен представител в 45-ия парламент: " Слава богу, че няма да бъда ".

По думите му няма свежи имена в новите обединения, тъй като са познати " кой като министър при Бойко, кой като омбудсман ".

Според Марков е обикновено с едно телевизионно шоу да бъдат извоювани няколкостотин хиляди гласа и даде образец с Бепе Грило в Италия и Володимир Зеленски в Украйна.

" Коалицията " анти-ГЕРБ " има конституционно болшинство и могат даже да трансформират Конституцията на страната ", акцентира някогашният парламентарен арбитър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР