Бойко Борисов: В Пловдив ГЕРБ ще има нов кандидат-кмет догодина.Мисля,

...
Бойко Борисов: В Пловдив ГЕРБ ще има нов кандидат-кмет догодина.Мисля,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В Пловдив ГЕРБ ще има нов кандидат-кмет догодина


Бойко Борисов: В Пловдив ГЕРБ ще има нов кандидат-кмет следващата година.

Мисля, че ще имаме нов претендент за кмет на Пловдив следващата година. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в града под тепетата. Той дойде, с цел да се запознае с построяването на стадион „ Христо Ботев “, след продължаващите разногласия сред общината, строителя и почитателите.

Борисов засегна и политически въпроси, един от които беше за локалният избор следващата година. Той добави, че ГЕРБ има почтени претенденти за кмет на Пловдив, само че поради настъпилата отмалялост очевидно ще има промяна. Настоящият кмет Здравко Димитров не участва на срещата. Там бе неговият заместител Пламен Райчев.



Борисов не пожела да назове съответно име, само че измежду присъстващите се говореше, че огромни шансове има кметът на „ Тракия “ Костадин Димитров, който беше окуражителен от него за робата си.

Лидерът на ГЕРБ увери почитателите на „ Ботев “ (Пловдив), че каквото зависи от него ще направи за цялостното създаване на Колежа. Той изрази убеденост и вяра, че партията ще реализира съглашение с останалите политически сили за сформиране на постоянно държавно управление.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР