Бойко Борисов трябва да получи олимпийска титла в дисциплината „бягане

...
Бойко Борисов трябва да получи олимпийска титла в дисциплината „бягане
Коментари Харесай

Делчев: Да присъдят олимпийска титла на Борисов в дисциплината „бягане от отговорност“

Бойко Борисов би трябвало да получи олимпийска купа в дисциплината „ тичане от отговорност “. С екипа му упрекват протестиращите за тежката епидемиологична обстановка сега, само че хората не са отговорни за неналичието на лекари, дефицита на медикаменти и закъснелите и несъответстващи ограничения, с помощта на които България стана първа по смъртност в Европа предходната седмица.

Това сподели ръководителят на ДБГ, сътрудник в мрежата " Изправи се.БГ ", в предаването „ Денят “ с Веселин Дремджиев.

Правителството трябваше да има проект за деяние по отношение на втората вълна на епидемията. Законът ги задължаваше още преди 9 месеца да изготвят и разгласяват подобен проект. Ако си бяха изпълнили задължението, в този момент нямаше да има безредни решения, както с Коронавирус болничното заведение в Пловдив, която
министър председателят разгласи, че ще се открива, само че дни по-късно се взе решение такава да няма.

Вместо да препишат мотивиращата тирада на премиера на Швеция, която се отнася до Швеция, министър председателят можеше да препише работещите ограничения на Германия, Гърция и Швеция и да ги приложи. Настояваме неотложно да бъдат отделени средства за вдишване на осигуровките на заетите за идващите 4 месеца. Бизнесът прави жертви, хората вършат жертви, а на този декор държавната администрация нито се редуцира, нито излиза в неплатен отпуск, нито се отхвърля от бонуси и нараствания, разяснява Делчев.

Борисов и Ангелов се държат като треньори на тим, който губи пагубно от съперника и за това упреква публиката на стадиона.
Борисовата Конституция не събра даже нормално болшинство и обещания рестарт предстоящо се провали, и за това ли са отговорни хората, попита Димитър Делчев.

На въпрос за идните избори ръководителят на ДБГ разяснява, че мрежата на Изправи се.БГ, в която придвижването е сътрудник, сподели, че необятното демократично обединяване против пълзящата тирания е мъчно, само че допустимо.

Направихме значима първа стъпка с Отровното трио и партията на Слави Трифонов, на която си стиснахме ръцете да пазим изборите от кражбите на ръководещите. По-важната стъпка е да създадем по този начин, че в идващия парламент да има задоволителни мощно демократично болшинство, което да изолира партиите на статуквото и да отстрани корупционния модел на ръководство, приключи Делчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР