Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, ако се стигне

...
Бойко Борисов ще влезе в президентската битка, ако се стигне
Коментари Харесай

Борисов на изписване от болницата: При служебно правителство ще вляза в президентската битка

Бойко Борисов ще влезе в президентската борба, в случай че се стигне до служебно държавно управление. Това съобщи пред публицисти министър председателят в оставка на изписване от " Софиямед ". Министър-председателят претърпя интервенция на менискуса по неотложност в понеделник.

 Бойко Борисов опериран по неотложност в Виж още

" Естествено. Като отиде служебното държавно управление, да. Народът ме уточни преди всичко и сподели, че желае да продължим като първа политическа мощ. Аз не съм четвъртият, или петият, или шестият, тъй като Ицо е предпоследен в Бургас, само че ние ще го подкрепим за Росенец, с цел да види, че при нас няма задкулисие. Първият не се отдръпва, когато тимът печели, не прави смени ", безапелационен беше той.

" С мандата - публично писмо до " Да България ", с цел да чуем техния формален отговор. Защото доста ми е необичайно по какъв начин тази сякаш дясна партия, те са на процедура най-левите в Народното събрание, внезапно стартира да харесва и е подготвена без никакви искания за нищо да поддържа Слави Трифонов ", разяснява Борисов.

Той благодари на медиците, които са полагали грижи за него.

 Борисов разгласи министри от болничното заведение: Не се кандидатирах за министър председател, с цел да е мир Виж още

" Как съм - до момента благодарих на сестрите, на лекарите. Вижте ли по какъв начин махат хората, дали това е токсичната партия? Видяхте ли вътре по какъв начин желаят докторите да им се подписвам по престилките? ", сподели още министър председателят в оставка.

Той добави, че почита Иван Костов, тъй като е корав и не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.

 Изслушването на Борисов в Народно събрание отпадна, ГЕРБ събра подписи за комисия „ Росенец “ Виж още

" Партията на Иван Костов през днешния ден абсолютно, каквото и да вършат, поддържат тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска приета партия от всички - партията на ГЕРБ. До през вчерашния ден те бяха чалгари за тях, внезапно отиваме абсолютно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това желаеме да се запомни за историята и както видяха, блъфират с Росенец, само че ние поддържаме за Росенец, освен поддържаме, а и внасяме ", сподели още Борисов.

По неговите думи без ръководство на ГЕРБ се готви ръководство на задкулисието.

" Ще действаме отговорно. Изпращаме най-хубавото. Днес преговорният екип на ГЕРБ ще бъде Даниел Митов, Томислав Дончев и Румен Христов ", означи министър председателят в оставка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР