Бойко Борисов се сеща, че е демократ, когато не му

...
Бойко Борисов се сеща, че е демократ, когато не му
Коментари Харесай

А вий защо биете Навални!

Бойко Борисов се сеща, че е демократ, когато не му се пече тръба под задника, когато няма митинги под прозорците на кабинета му и когато желае да се заяде с Радев.
Премиерът написа в соцмрежите статус на британски (не собственоръчно, схваща се) в отбрана на съветския опозиционер Алексей Навални, който бе задържан на прибиране в Русия, откакто бе лекуван в Германия от отравяне с новичок.
Навални нямаше право да напуща РФ по други аргументи, а когато го транспортираха в Германия, беше в кома. Немската здравна система ремонтира съветския опозиционер и той се върна в Русия, знаейки че ще бъде задържан, само че той пък си има своя игра и тя е на много високо равнище. В Русия избухнаха митинги, Путин си ги отиграва по неговия фасон - пердах, арести, национална музика.
Но ние си гледаме тукашните реакции и нашата народна власт, балканско-банкянската..
Борисов пусна статус на британски по съветски проблем - евентуално надявайки се, че руснаците като него не четат британски, само че пък ще направи положително усещане на Запад.
Веднага по-късно ехидно попита Радев - за какво президетът мълчи, когато бият Навални и навалниците!
То по тая логичност - що Каракачанов мълчи за Навални! Знае да купува американски самолети и техника за милиарди, не знае да поддържа демокрацията като шефа си!
Това си е все част от играта на Борисов “да ни пази от комунистите ”. Това е извънредно цинично освен поради участието на самия Борисов в Българска комунистическа партия - той и тогава е бил толкоз болшевик, колкото в този момент е демократ.
Тази тъпота - че ужким хора като Борисов, Цветанов и Антон Тодоров “ни пазят от комунистите ”, не е изолирано събитие.
В най-агресивната съветска агитация на “лошите ” също им викат комунисти, болшевики, троцкисти. Думата болшевик от дълго време е изпразнена от всяко друго наличие, с изключение на да играе Торбалан.
И даже Путин пази руснаците от комунистите, в случай че не знаете.
Путин приобщава към политиката и пропагандата си цялото руско завещание без едно нещо - революцията, която комунистите толкоз години величаеха като най-важното и благородно събитие в човешката история.
 
Автор: Г-н Балев,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР