Бойко Борисов се пусна на живо във Фейсбук и съобщи:Инфраструктурните

...
Бойко Борисов се пусна на живо във Фейсбук и съобщи:Инфраструктурните
Коментари Харесай

Борисов: Даваме 379 милиона лева за 69 км от пътя Видин - Благоевград и 200 милиона евро за Северозапада

Бойко Борисов се пусна онлайн във Facebook и заяви:

" Инфраструктурните планове постоянно са били във фокуса на работата на държавното управление. Те са неизменен приоритет, без значение от компликациите, пред които ни изправя пандемията от ковид. Защото нашата цел е още по-добро, по-бързо и по-безопасно пътешестване на всеки един българин.
Днес отпускаме до 379 млн. лв. за модернизацията на близо 69 км от пътя Видин-Ботевград сред пътния възел „ Макреш “ и обходния път на гр. Монтана.
Направлението Видин-Ботевград е водещ план в капиталовата стратегия на АПИ и Министерство на регионалното развитие, защото с модернизацията на трасето от „ Дунав мост II “ ще се обезпечи бърза и комфортна връзка сред автомагистралите „ Хемус ”, „ Тракия ” и „ Струма ”.
Пътят Видин-Ботевград е като пълноводна река, по която хората и бизнесът ще се върнат в района. В поддръжка на Северозапада ще са и плануваните 200 милиона евро в новия бюджет на Европейски Съюз, които успяхме да договорим в Брюксел за най-слабо развитите райони.
Продължаваме. Нека хората знаят, че сме обезпечили построяването на съвременна и модерна инфраструктура.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР