Бойко Борисов превърна институциите на България в силови групировки. Това

...
Бойко Борисов превърна институциите на България в силови групировки. Това
Коментари Харесай

Божанков: Борисов превърна институциите на България в силови групировки

Бойко Борисов трансформира институциите на България в силови групировки . Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в Народното събрание по време на разискванията на вота на съмнение към държавното управление.
По думите му основен фактор за неуспеха на кабинета „ Борисов “ 3 са също
Според Божанков ръководството на това държавно управление на Бойко Борисов ще остане в историята с непоносимостта си към неправителствения бранш , който по думите му е значим за развиването на гражданското общество.
Божанков добави, че основният обвинител на страната Иван Гешев е плод на модела на ръководство и означи, че.
„ В момента не митингите са притеснителни, а реакцията на властта, която опита да омаскари митинга. Това е протестът на моето потомство . Опитаха да им припишат всевъзможни грехове и стигнаха до там, че министър-председателят разгласи, че дядото на бития студент е отговорен за това, че хората не учели в чужбина.
Това значи единствено едно - всеки ден, в който ГЕРБ остава на власт, е изгубен ден за България. Целта е да бъде уплашено българското общество и да бъде импортиран боязън, с цел да може то да бъде пасивно и да не се бори за смяна, тъй като всяка смяна има известна доза неустановеност “, разяснява депутатът от левицата, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР