Бойко Борисов подкара и електрокар. Поредната популистка акция на премиера

...
Бойко Борисов подкара и електрокар. Поредната популистка акция на премиера
Коментари Харесай

Бойко Борисов подкара и електрокар

Бойко Борисов подкара и електрокар. Поредната популистка акция на премиера бе при визитата му в Икономическата зона София - Божурище дружно с вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков. Те разгледаха новата логистична база на мебелна компания, оповестиха от пресцентъра на Министерски съвет. Уменията на Борисов с електрокара се видяха във видеоклип на неговата фейсбук страница.

До Божурище министър председателят и свитата му дойдоха с джип, който управляваше персонално. Борисов спря при новия мебелен цех и занарежда: " Инвестиция за над 100 млн. евро. Казвам го за тези, които приказват, че нямало вложения в България. Не единствено че не си отиват вложители, ами идват и стартира надграждане. " В заводското хале той видя електрокаристка и възкликна: " Ние нямаме ли едно такова електрокарче, да си се возим. " Желанието му бе изпълнено, а работничката незабавно бе поканена от премиера да я повози " на джипката ".

Докато пътуваха, Борисов сподели на спътниците си родната си къща в Банкя и поляната, на която е играл. " Като дете идвах тук с колелото да си играем. Нашата къща е от горната страна на баира, отвъд, на високото. От самолета тук се вижда голям град, само че помня като бяха голи поляни. До две години няма да остане празно място с този ритъм на строителство ", продължи с хвалбите той. После означи какъв брой добре и качествено е построена инфраструктурата в индустриалната зона, която привличала от ден на ден вложители, а заводите никнели един след различен. Гледайки тировете по пътя, Борисов се размечта за автомагистралата със Сърбия. " Във всяка клетка ще има ТИР, който бързо ще може да стига до Европа. Ей по този начин обичам - на всички места да се работи. Ей по този начин най обичам - от една поляна път да стане ", възкликна той. Включи се и Нанков: " Теменужките обаче би трябвало да преместим. " " С еколозите ще приказваш. Една теменужка не желая да се смачка. Всичко да се измести ", подреди му министър председателят.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР