Бойко Борисов отправи язвителна заплаха към ПП.ПП-ДБ да бъдат по-внимателни

...
Бойко Борисов отправи язвителна заплаха към ПП.ПП-ДБ да бъдат по-внимателни
Коментари Харесай

Борисов: ПП да внимаават, че да няма пак избори

Бойко Борисов насочи язвителна опасност към Политическа партия.

ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изрече си, другояче още веднъж ще има избори, сподели в Шумен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Повод за изявлението му са мненията на ПП-ДБ след несполучливия избор на съмнение. На брифинг в Народното събрание Кирил Петков съобщи, че " 62 от 66-е промени, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха ".

" Ако не сме ГЕРБ и Движение за права и свободи, по какъв начин ще застанат да кажат – ние сме сполучливи. Как ще си препишеш 62 промени с помощта на 30 депутати, в случай че не са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тази самонадеяност повече ме забавлява, тъй като законодателна стратегия направихме дружно двете партии. Движение за права и свободи я поддържаха, както и конституционните промени. След това с Кирил Петков се разбрахме за тайминга или времето и разумно е да се каже: ние дружно направихме тези промени, а ония двамата желаят на наш тил да се вършат на забавни, просто е безочливо, просто не е правилно и в случай че не се коригирате следва нов избор ", безапелационен бе Борисов, съобщи обстоятелства.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР