Бойко Борисов отново яхна мощния си джип и тръгна из

...
Бойко Борисов отново яхна мощния си джип и тръгна из
Коментари Харесай

ВИДЕО Бойко пак яхна джипа, инспектира АМ Хемус! Скара се на работник без маска! Обясниха му, че много мюсюлмани не бачкат заради Рамазана

Бойко Борисов още веднъж яхна мощния си джип и потегли из страната на инспекции. Тази заран министър председателят отиде да види по какъв начин върви секторът от аутобана сред Бухово и Белокопитово и научи, че автомагистралата сред Ловеч и Плевен скоро почва действително да се построява.

С министър-председателят в колата бе и зам.-министърът на районното развиване и благоустройството - Николай Нанков. Той осведоми Бойко, че доста от служащите в този момент не са на линия, тъй като са мюсюлмани и са пуснати да честват Рамазана.

В един миг Борисов спря джипа, с цел да поговори със строител. Човекът обаче бе без маска и си чу: Слагай си бързо маската, наложително е ". " Не си ги поставят, щото е топло в кабините на камионите ", сподели министър председателят на Нанков.

Борисов очевидно бе доста удовлетворен от видяното на Автомагистрала Хемус, тъй като уточни, че би трябвало да снима и да демонстрира на внуците си какво се прави.

" Петя Аврамова ме е жалост да я разхождам из пръстта, само че теб ще те пратя да потичаш като регулировчик начело. Петя е възпитана жена, интелигентна жена, съзнателно ми е да я разигравам ".

" На мен не ми пречи и да потичам, щом се постанова ", отвърна на премиера Николай Нанков.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР