Бойко Борисов определи като грешка, че много от партиите мислят,

...
Бойко Борисов определи като грешка, че много от партиите мислят,
Коментари Харесай

След изборите Бойко Борисов би разговарял с всички, освен с БСП

Бойко Борисов дефинира като неточност, че доста от партиите мислят, че идващото 49-о Народно заседание няма да излъчи държавно управление и приказват към този момент за локалните избори.

Борисов добави, че след изборите би разговарял с всички, само че ГЕРБ няма да се коалира с Българска социалистическа партия. По думите му партията му няма да реагира добре да се водят договаряния за съдружно ръководство с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Коментира още, че след предварителните парламентарни избори " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " ще останат в изолираност.

Пред публицисти в Петрич той даде добра оценка на служебното държавно управление на Гълъб Донев.

" Гълъб Донев е извънредно прагматичен, сдържан, порядъчен и си прави работата. Има двама-трима министри, единия го махнаха към този момент, които не се оправят видно, само че като цяло върви. Всички по този начин, както разсъждават, на тези избори - в случай че стане. За другите - значимо е, в случай че някъде създадем кмет. По-нататък: ние си вървим действително към президентска република. Ние си имаме президентска република сега - и народът ще свикне с това ", разяснява Борисов.

РТВЦ - Благоевград
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР