Бойко Борисов като председател на партия ГЕРБ ме предложи за

...
Бойко Борисов като председател на партия ГЕРБ ме предложи за
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Няма да внеса предложение да се намали субсидията на партиите

Бойко Борисов като ръководител на партия ГЕРБ ме предложи за ръководител на Народното събрание откакто Димитър Главчев подаде оставка. ГЕРБ като спечелила изборите има право да излъчи ръководител на Народното събрание. 
 Мая Манолова към Слави Трифонов: Аз съм по-добра като омбудсман, в сравнение с като политик, Вие - като водещ, не като публицист  Сценарист на Слави към публицистите: Има ли разлика дали ви заплаща Пеевски или Прокопиев?  Шоуто на Слави към Румен Радев: Може ли да има държавен глава, в случай че няма страна?
Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в " Шоуто на Слави ". Тя трябваше да гостува в предаването предишния понеделник, само че поради планувани пътувания в чужбина присъединяване й се отсрочи със седмица. 

Караянчева бе безапелационна, че в случай че Борисов би трябвало да участва в Народното събрание, тя ще го задължи. Но министър председателят постоянно идва, когато има въпроси към него на парламентарния надзор. 

Не съм съгласна с намаляването на дотацията за партиите, разяснява Караянчева във връзка обещанието на Борисов при гостуването му при Трифонов да предложи на Народното събрание да гласоподава редуциране на парите за политическите обединения. Тя акцентира, че сумите се за партийна активност. Аз съм народен представител от Кърджали, имаме 7 общини, във всяка от тях имаме човек, офис, там си върша приемните, изясни Караянчева. 

Тя бе безапелационна, че в случай че парламентарната група на ГЕРБ реши да се понижи дотацията, тя ще поддържа предлагането. Тоест - в случай че Борисов каже, не тъй като по този начин са дали своят вот 2,5 млн. българи, отвърна Трифонов. Не, в случай че реши парламентарната група, съобщи Караянчева. 

Няма по какъв начин в този момент да се купят 12 000 машини за гласоподаване в този момент, няма да има във всяка секция, сега се разисква, сподели ръководителят на Народното събрание. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР