Бойко Борисов е призован на разпит по разследването Барселонагейт Симпатизанти

...
Бойко Борисов е призован на разпит по разследването Барселонагейт Симпатизанти
Коментари Харесай

ГЕРБ пред прокуратурата! Чакат лидера си Б. Борисов

Бойко Борисов е свикан на разпит по следствието " Барселонагейт "
Симпатизанти и депутати от парламентарната група на ГЕРБ се събраха пред прокуратурата в символ на поддръжка на водача на политическата групировка Бойко Борисов.

Днес той беше свикан на разпит в Софийската градска прокуратура по следствието, известно като " Барселонагейт ".

Борисов е получил и втора призовка - за разпит във Върховната касационна прокуратура по сигнал за изказвания за корупция и корист с власт.

„ Тук сме, с цел да подкрепим водача си, не разбираме за какво за следващ път се претоплят явни спекулации, и се прекарват през системата на правораздаването, с цел да основават звук в системата, когато се прави кабинет и се приготвя сериозна правосъдна промяна ”, съобщи Даниел Митов от ГЕРБ.

Той подсети, че в един и същи ден, в един и същи час Борисов е викан на две разнообразни места. „ За нас това са индикации, че това са опити, да се осуети правосъдната промяна и съставянето на кабинет ”.


„ Да демонстрираме увереност срещу опитите на някои институции да се мешат в работата на Народно събрание. Имаме ясно завършено болшинство, което е готово да поддържа правосъдна промяна. Всичко това, което се случва, е опит това болшинство да бъде превърнато в малцинство. Това не би трябвало да се разрешава. В последна сметка политиците са жители с нараснала мощ ”, сподели Томислав Дончев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР