Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря с Дейвид Харис заради украинската криза

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е изразил паника от обстановката в Украйна в онлайн диалог с  Дейвид Харис, изпълнителен шеф на Американския еврейски комитет. Това излиза наяве от обява на водача на на фейсбук страницата му.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 606
" Споделих пред него паниката си от протичащото се в Украйна. Подчертах, че по време на нашето ръководство, България постоянно е търсила баланс, само че прецизно се е придържала към уговорките си на предан член на Европейски Съюз и НАТО. Едновременно с това сме развивали стратегически двустранни връзки с Израел и Съединени американски щати. Колебливата политика на настоящето българско държавно управление, като се изключи че поражда терзания в интернационалните ни сътрудници, е и причина за неустановеност в целия район “, написа Борисов. 

Той показва още, че с помощта на напъните, които държавното управление на е полагало, две следващи години успяхме да спрем провеждането на така наречен Луков марш. 

" За страдание единствено преди две седмици това събитие още веднъж се състоя в България. Въпреки това у нас от епохи спокойно живеят християни, мюсюлмани, евреи и представители на разнообразни религии. Няма държавно управление, което да е направило повече за вероизповеданията от това на - бяха ремонтирани редица църкви, манастири, синагоги, джамии и други храмове “, приключва обявата си Борисов.


Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 606  НАТО заяви, че съдружниците ще обезпечат на Украйна средства за защита НАТО заяви, че съдружниците ще обезпечат на Украйна средства за защита  Спецчастите на Съединени американски щати са напуснали Украйна Спецчастите на Съединени американски щати са напуснали Украйна  Германия може да изпрати още военни по източния фланг на НАТО Германия може да изпрати още военни по източния фланг на НАТО
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР