Боян Чуков, ФейсбукСлед като Антъни Блинкен подгони на G-20 Сергей

...
Боян Чуков, ФейсбукСлед като Антъни Блинкен подгони на G-20 Сергей
Коментари Харесай

Боян Чуков: Блинкен се нареди на опашка за разговор с Лавров, САЩ изостават в стратегическите оръжия

Боян Чуков, Facebook

След като Антъни Блинкен подгони на G-20 Сергей Лавров да му каже, че не желае да се снима с него... преди дни се подреди на опашка с молба да организира с съветския външен министър телефонен диалог. Лавров го накара да изчака няколко дни и откакто се завърна от съвещание на външните министри на ШОС в Самарканд в петък, се чуха.

Какво се случи? Дали Антъни Блинкен внезапно поумня и елегантно сряза Нанси Пелоси, която искаше да разгласи Русия за спонсор на тероризма? Последната не съобрази, че в случай че Съединени американски щати разгласят публично Русия за страна спонсор на тероризма, то няма да има с кого да си вършат срещи или да си приказват по телефона. Ако имат доста напън и се постанова да договарят.

А Джо Байдън желае да си приказва с Владимир Путин за ограничение на стратегическите въоръжения. Нанси Пелоси явно не е схванала, че тъкмо в този тип въоръжения Съединени американски щати съществено изостават от Русия. И естествено, както постоянно, желаят да лимитират тъкмо този тип въоръжения, които слагат в дискомфорт Пентагона.

Разни " Сармати ", " Циркони " и други сходни са извънредно неприемливи за Джо Байдън, който е наясно, че против тях няма намерено противопоставяне.

В последно време зловредната Хилъри Клинтън изчезна от световните медии. Сериозен индиректен симптом, че демократите ще се сгромолясат на изборите през ноември.

Нанси се чака през днешния ден да се настани по здрач в хотел " Хайят " в Тайпе. Говорител на китайското държавно издание Global Times твърди, че в случай че самолетът на Пелоси е ескортиран от американски военни самолети, то на НОАК (Народно-освободителната войска на Китай, бел. ред.) ще ѝ се наложи да ги смъкна за нарушение на въздушното пространство на " обединен Китай ".

В същото време Киев е подготвен да изпрати войски да се бият против сърбите в Косово за отбрана на Прищина. В нета върви слух, че откакто КНДР призна ЛНР и ДНР, е подготвена да изпрати в Украйна 100 000 боен контингент да се бие против бандеровците.

Дали е истина?

Въобще, идващите дни няма да скучаем!

Освен това имаме чисто ново държавно управление, което ще ни поведе към по-хубав и разточителен живот. Най-хубавото ни следва!



Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР