Боя се, че Волен Сидеров е българската Марина Овсянникова, макар

...
Боя се, че Волен Сидеров е българската Марина Овсянникова, макар
Коментари Харесай

Журналист: Волен Сидеров е българската Марина Овсянникова

Боя се, че Волен Сидеров е българската Марина Овсянникова, въпреки и в напълно различен вид, в противоположна посока. Реагира 24  часа по-късно в противоположна посока. Не съм сигурна дали този човек има някаква цел или просто желае да се демонстрира. За мен той е кръгло вманиачен от доста време. И е доста занимателно в Народното събрание, когато се появява и влиза в ролята на публицист, и съм го видяла да разпитва Татяна Дончева и по този начин нататък. За субстанциите е ясно, че нещо се използва, по-скоро е малко по-тъжно в какво се е трансформирал превърнал Волен Сидеров, не че в миналото е бил нещо велико, само че в този момент има нови заместници. Костадин Костадинов и някакви други взеха неговата ниша и в този момент се трансформира в някакъв фантом, който понякога е като кукувичка, която припомня за своето безумно наличие. Вдига кавги и малко играе ролята на някакъв шут.

Така журналистът Ружа Райчева разяснява в " Пресечна точка " по Нова Тв постъпката на Волен Сидеров, който през днешния ден нахлу в постройката на NOVA.

Тук, до момента в който гледахме видеото, беше доста занимателно на всички в студиото. Защото този човек е безразсъден и не може да бъде взето насериозно нищо, което споделя, само че е доста забавна тази теза на доктор Мина Христова, той може би преднамерено се появява в този момент и разсейва, и по този начин малко клоунада, с цел да замаже очите от други неща, добави Ружа Райчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР