Бой, насилие, тормоз, извращения – така изглежда мечтания брак за

...
Бой, насилие, тормоз, извращения – така изглежда мечтания брак за
Коментари Харесай

18-годишната съпруга на руски олигарх проговори за брака си с него и разкри зловещи подробности от скандали, насилие и извращения

Бой, принуждение, тормоз, извращения – по този начин наподобява мечтания брак за 18-годишната Елисавета с 55-годишния съветски олигарх Валентин Иванов. Двамата се събират преди две години, а през днешния ден животът им е пъкъл.

Младата брачна половинка Елисавета Адаменко подаде заявление в полицията на Ню Йорк след обществено сборичкване в нощен клуб. Тя разказва брака си с богатия предприемач единствено с една дума – „ непоносим”.



В течение на няколко години Адаменко и Иванов по всевъзможен метод се опитваха да потвърдят, че 17-годишната довчерашна ученичка от сибирско градче и 54-годишен предприемач могат да живеят щастливо и без проблеми. Тя нееднократно е заявявала, че се е омъжила извънредно по обич, не поради парите, безгранични благоприятни условия и луксозен живот в Сингапур, който показва и в обществените мрежи.

Оказва се, че зад блясъка на брилянтите и белоснежните ехти младата хубавица усърдно е криела синините си, кавгите и разрушеното сърце.



„ Той ме заплашваше, крещеше, че ще ме убие, че повече в никакъв случай няма да видя движимостите си, паспортите, документите си. Крещеше, че съм ку*ва и то единствено, тъй като си общувах с другари в нощния клуб и танцувах с тях. Това бяха мои познати – фотографи. Свикнала съм да си поддържам връзка с хората. Когато ми лимитират свободата, употребявайки мощ – за мен това не са връзки сред мъж и жена. Бях уплашена, усещах се беззащитна”, признава Елисавета, която постъпва в болница след побоя в нощния клуб.



След изписването й тя остава в Америка и разкрива, че се бои за живота си: „ Мъжа ми откъсна две страници от паспорта ми – визата и печата за влизане в страната. Трябва да отида в съветското посолство, с цел да мога да излетя. Просто се опасявам за живота си. Това е съществено. Той е рисков човек без мозък. Сега е в ареста, само че скоро ще го пуснат и нямам думи за това какво може да се случи”, признава Елисавета.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР