Бой на лифта в Банско. Скиор се оплака, че е

...
Бой на лифта в Банско. Скиор се оплака, че е
Коментари Харесай

Бой на лифта в Банско: Скиор твърди, че е бит от служител

Бой на лифта в Банско. Скиор се оплака, че е бил обект на експанзия от чиновник на ски зоната. От компанията концесионер обаче дават отговор, че служителят е бил предизвикан и напсуван, в резултат на което е използвал физическа мощ. Мъжът към този момент е отхвърлен от работа, осведомят в предаването " ".

Спорът зародил за това затворен ли е лифтът, или не.

"Започна се, когато дойдох на междинна станция към 16.10 часа. Отидох при служителя и общително помолих за помощ да сляза, тъй като на междинна станция има единствено черна и алена писта, които са по-трудни и за напреднали скиори. Беше належащо да се кача на лифта и да продължа към по-лесна писта. Служителят ми сподели "Оправяй се, все ми е тая ". След това прекосих към фактология и логичност: "Вие сте затворили по-рано ". Получих отговор: "Оправяй се ". Разговорът ескалира с нецензурни думи от едната страна към другата. След това индивидът си разреши да прескочи загражденията и да ми нанесе удари ", споделя пострадалият Николай Авджийски.

Случилото се е снимано от задгранични туристи, пристигнали по-рано на лифта.

"За да стигне до междинна станция господинът е минал по алена писта. Нашите чиновници са му предложили да го смъкват до Бъндеришка поляна, с цел да продължи надолу. Записът на господина е манипулиран, тъй като няма никакъв тон. От нашия запис се вижда по какъв начин 12 секунди по-рано двамата си приказват до мрежата без никой никого да бие. След това служителят потегля към апаратната и господинът стартира да насочва обиди, което води до конфликта. Подобно държание не толерираме, като навреме отстранихме служителя ", уточни от своя страна Иван Обрейков, маркетинг шеф на компанията концесионер.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР