Ботев x Fanzee Ботев (Пловдив) има удоволствието да обяви новия

...
Ботев x Fanzee Ботев (Пловдив) има удоволствието да обяви новия
Коментари Харесай

Ботев обяви нов партньор

Ботев x Fanzee Ботев (Пловдив) има удоволствието да разгласи новия си сътрудник – цифрова платформа, специализираща в връзката и геймификация с почитателите – Fanzee. 

Fanzee е инструмент за ангажираност на почитателите, предопределен да спомогне на спортните организации да поддържат връзка със своите почитатели посредством новаторски похвати и извънредни награди. Започвайки това партньорство, клубът ще интегрира платформата Fanzee, с цел да сътвори особено цифрово пространство за почитателите на Ботев с развлекателно и настоящо наличие през целия сезон.

 Предизвикайте себе и проверете знанията си през разнообразни викторини, решавайте пъзели и колекционирайте токени на обичаните си „ жълто-черни “ футболисти. Преследвайте първото място в класацията на почитателите на тима, печелейки награди и страхотни прекарвания в деня на мача.

 Изследвайте света на обичания си клуб в „ Ботев Пловдив x Fanzee Hub “ и получете късмет да спечелите извънреден достъп по време на нашите домашен мачове, започвайки с Дербито на Пловдив този уикенд. Присъединете се към цифровия свят на Ботев в този момент: botevplovdiv.fanz.ee Сергей Расулов, Медиен Директор на Ботев, споделя: 

„ Паралелно с подготовката за историческото завръщане на нашия стадион, Клубът се стреми да сътвори екосистема, която съчетава нови технологии, нововъведения и прекарвания, както онлайн, по този начин и офлайн. През новото ни партньорство с Fanzee, имаме шанса да предложим неограничени благоприятни условия за ангажираност на почитателите, която включва NFT, викторини и други интерактивни варианти. Присъединете се към нас в това пътешестване и изследвайте света на обичания си Ботев, с късмет да спечелите достъп до ВИП места по време на домакинските мачове, започващи още този уикенд. Следете нашите обществени мрежи за още вести и известия. "  

Алекс Бурдуджа, Мениджър Бизнес Развитие за Европа във Fanzee: „ Горди сме да стартираме партньорство с клуб с толкоз велика история като Ботев. Заедно ще създадем необикновено цифрово пространство за всеки почитател на тима, позволявайки му да взаимодейства с обичания си клуб по метод, който не е изпитвал до момента - викторини, фентъзи игри и други увлекателни действия с вълнуващи награди и достъп до извънредни клубни събития. “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР