Ботев (Враца) надигра Славия като гост с 2:0 в първия

...
Ботев (Враца) надигра Славия като гост с 2:0 в първия
Коментари Харесай

Ботев (Враца) надигра Славия насред София

Ботев (Враца) надигра Славия като посетител с 2:0 в първия мач от 25-и кръг на елитното ни футболно състезание. Врачани нанесоха своя удар в границите на 20-ина минути през първата част.

Христо Златински даде задатък на отбора си в 17-та минута, откакто стреля от воле и благодарение на рикошет в тялото на бранител на Славия топката излъга Светослав Вуцов и мина зад голлинията. В 36-та минута Валери Домовчийски удвои задатъка на гостите. Нападателят засече от волей свалена от Н`диайе топка и благодарение на горната греда осъществя за 2:0.

Домакините от столицата имаха своите благоприятни условия и в последна сметка насочиха повече точни удари по посока вратата на Красимир Костов, само че все пак отстъпиха за първи път под управлението на Златомир Загорчич в шампионата след завръщането на експерта отпред на клуба. В класирането Ботев (Враца) се изравни със Славия – и двата отбора имат по 22 точки, като врачани са с по-добра голова разлика.
Те са на две точки от намиращия се над рисковата зона Ботев (Пловдив), който гостува на Черно море в късния мач от днешната стратегия. В последния кръг от постоянния сезон Ботев (Враца) приема точно варненци, до момента в който Славия гостува на Етър.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР