Ботев Враца и ЦСКА се изправят в двубой днес на

...
Ботев Враца и ЦСКА се изправят в двубой днес на
Коментари Харесай

Футболистите на Ботев Враца посрещат днес ЦСКА на врачанския стадион Хр.Ботев - начало 16.45 ч.

Ботев Враца и ЦСКА се изправят в дуел през днешния ден на врачанския стадион " Хр.Ботев ". Срещата е планувана за 16л45 ч. и ще бъде ръководена от Васимир Ел-Хатиб.

Врачани населяват сложната зона, откакто нямат скорошна победа и са застрашени в класасирането. Последната им победа беше над " Хебър " /2:0/, когато на зелените треньор за повторно стана Даниел Моралес.

Противниците им от аления тим влизат с въодушевление за победа - през седмицата завоюваха в сложна среща против " Ботев - Пловдив ".

Треньорът наБотев (Враца)не се тормози от отрицателната статистика против " алените " и изрази вяра, че може да я наруши. Той няма съществени кадрови проблеми и ще заложи на най-благоприятен състав в търсенето на точка или три срещуЦСКА- София.

„ Очаквам от нашия тим да влезе в мача с положително държание и отношение. Това пожелаваме от тима всеки мач. Когато играеш против по-големи и по-специални тимове напрежението е още по-голямо, адреналинът е по-голям. Какво чакам? Да се раздават, да почитат емблемата и да потвърдят, че може да играем по-добър футбол от този, който показахме досега “, сподели треньорът.



Вероятни сформира:

БОТЕВ (ВРАЦА):Костов, Мендоса, Фераресо, Меси, Рапнуи, Георгиев, Валбуена, Ивайлов, Да Силва, Генов, Переа

ЦСКА - СОФИЯ:Бусато, Матай, Кох, Петров, Турицов, Де Нойер, Вион, Линдсет, Гарсес, Кареасо, Назон

СЪДИЯ:Васимир Ел-Хатиб
СТАДИОН: " Христо Ботев ", Враца
НАЧАЛО:16:45 часа
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР