Ботев Враца и Царско село откриват 16-ия кръг на efbet

...
Ботев Враца и Царско село откриват 16-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Ботев Враца и Царско село откриват кръга с дерби на дъното

Ботев Враца и Царско село откриват 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „ Христо Ботев “ във Враца е през днешния ден в 12:15 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим развиването на срещата минута по минута.

Врачани влизат в мача в положително въодушевление след извоюваната точка при гостуването на Левски в предходния кръг, до момента в който „ царете “ претърпяха тежко проваляне от Славия с 2:5 вкъщи. Двата отбора са един до различен в класирането, заемайки нежеланите 13-а и 14-а позиция, като Ботев е с две точки пред последния в таблицата отбор на Любослав Пенев.

Наставникът на домакините Даниел Моралес изрази вяра, че равенството с Левски на „ Герена” ще даде самочувствие на футболистите му, а това може да изиграе позитивна роля в представянето против гостите от София.

Под въпрос за мача през днешния ден са Мирослав Маринов и Антонио Георгирев. В същото време от щаба на врачани би трябвало да мислят и за близко бъдеще, защото нападателят на отбора Дориан Бабунски съставлява интерес за няколко клуб и не е изключено северномакедоснецът да смени клубната си принадлежност напълно скоро. Вече стана ясно, че Гонсало Виейра ще напусне стадион „ Христо Ботев”.

Гостите от София минават през сложен интервал и разумно заемат последното място в таблицата. Тимът на Любослав Пенев записа шест загуби в последните си седем турнирни срещи. За първи път отбор на експерта заема последна позиция в класирането. Представянето на „ царете” като посетител е още по-кошмарно. Те нямат триумф на открито от началото на акцията, а нападението на отбора е най-слабото в елита. Под въпрос за мача през днешния ден е Йокич, до момента в който в групата се завръщат Александър Александров и Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР