Ботев Враца и Лудогорец излизат един срещу друг в среща

...
Ботев Враца и Лудогорец излизат един срещу друг в среща
Коментари Харесай

Лудогорец търси задължителна победа срещу Ботев Враца

Ботев Враца и Лудогорец излизат един против различен в среща от четвъртия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Христо Ботев " стартира в 19.00 ч.

За разградчани това е първи мач след отпадането от Олимпия Любляна в Шампионската лига. Шампионите стартираха новата акция с изненадваща загуба с 1:3 от Крумовград, а по-късно разпиляха Етър с 5:0. Двубоят със Славия от 3-ия кръг в efbet Лига пък бе отсрочен поради мачовете от евротурнирите.

Лудогорец ще е без новия си нападател Квадво Дуа, който бе опериран. Другото ново попълнение в офанзивата - Руан Секо, беше картотекиран и се чака да дебютира с екипа на " орлите ". Същото ще направи и привлеченият от Левски Сонко Сундберг. През седмицата от Разград си потегли бразилецът Густаво Нонато, който бе преотстъпен на Сантос.

Ботев Враца има победа и две загуби от началото на сезона, като в предишния кръг претърпяха тежко проваляне с 0:4 от Локомотив в Пловдив. Треньорът Даниел Моралес няма проблеми с контузени и осъдени играчи. Статистиката демонстрира, че врачани нямат суха мрежа в мачовете против Лудогорец.

" Искам от моите играчи да покажат темперамент и нрав на победител и имам вяра, че ще покажем положително лице ", съобщи наставникът на врачани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР