Ботев Враца и Етър затварят 7-ия кръг в efbet Лига

...
Ботев Враца и Етър затварят 7-ия кръг в efbet Лига
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Враца - Етър, съставите

Ботев Враца и Етър затварят 7-ия кръг в efbet Лига с дуел между тях на стадион "Христо Ботев ". Двубоят е с начален час 20.30 ч. и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Срещата ще може да наблюдавате минута по минута в уеб страницата на GONG.BG.

Момчетата на Сашо Ангелов излизат в търсене на първа докаминска победа за сезона и ощо втора за сезона. В дните преди мача домакините от Враца подписаха контракт със сръбския централен бранител Радко Мандич, който беше на проби в отбора. Все още не е ясно бъдещето на Валери Божинов - ще укрепи ли Ботев или ще тръгне за Турция.

Етър също се снабди с нов състезател преди гостуването на Ботев. На пристигналия чартърен от Арда Ивайло Димитров-Косъма ще се разчита да усили офанзивата на тим, в която към този момент свети единствено Даниел Младенов. От началото на сезона играчите на Росен Кирилов има единствено една загуба, само че нямат и нито една победа - записа 5 равенства.

Ботев Враца - Етър 0:0

Съставите на двата тима:

Ботев Враца: Красимир Костов, Андреас Васев, Валери Домовчийски, Венцислав Керчев, Георги Вълчев, Давид Рибейро, Даниел Генов, Доминик Янков, Илия Миланов, Радко Мандич, Христо Златински

Етър: Христо Иванов, Здравко Илиев, Александър Дюлгеров, Артьом Артюнин, Крум Стоянов, Яни Пехливанов, Красимир Станоев, Флорент Боджадж, Милчо Ангелов, Даниел Младенов, Светослав Ковачев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР