Ботев внесе яснота относно контузените играчи на отбора. Най-тежко е

...
Ботев внесе яснота относно контузените играчи на отбора. Най-тежко е
Коментари Харесай

Основен защитник на Ботев аут за месец

Ботев внесе изясненост по отношение на контузените играчи на тима. Най-тежко е ситуацията с централния защитник Антоан Конте, който ще отсъства месец от терените. Това значи, че той най-вероятно няма да играе в първия полуфинален конфликт за Купата против ЦСКА, който е на 17 април. Мартин Секулич ще отсъства към 10 дни се чака да влезе в групата за мача с Черно море. 
Прочетете още
По-леки са контузиите на Дилан Мертенс и Диабате Сирики, които имат разтежения и ще възобновят тренировки тази седмица.

За мача с Черно море, който ще е идващият уикенд след санкции се завръщат Константинос Балоянис и Йонас Тамм.

Ето какво написаха от клуба:

Антоан Конте получи контузия по време на загрявката в дуела на Ботев (Пловдив) против Лудогорец на стадион " Христо Ботев ". След изработен ЯМР се оказа че гвинейският централен бранител на Ботев има недостатък в хрущяла на ставата, който изисква хирургическа намеса. Същата бе претърпяна на 18.03 в столична болница. В момента положението на Конте е положително. По време на Купата на Африканските народи, Конте също получи контузия от този темперамент. Медицинският щаб на Ботев ще следи неговото възобновяване като планува до 1 месец той да възобнови подготвителни занимания.

Мартин Секулич страда от инфектиран седалищен мускул. Това се откри след изработен ЯМР. Лечението изисква отмора от към 10 дни.

Дилан Мертенс и Диабате Сирики получиха разтежения. Тази седмица се чака и двамата да възобновят пълноценни тренировки наедно с главната група от футболисти.

Пожелаваме бързо възобновяване и завръщане в игра на нашите състезатели, написаха от клуба.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР