Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг

...
Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг
Коментари Харесай

Ботев ще търси успех на Колежа от третия път

Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг на efbet Лига. Двубоят на „ Колежа “ стартира в 19:15ч. и в него пловдивчани ще търсят първи триумф на своя стадион от завръщането на отбора в квартал „ Каменица “. 

Очаквано или не, Ботев към момента няма триумф и даже маркиран гол на „ Колежа “. „ Канарчетата “ ще опитат от третия път да се доберат до триумфа, откакто изгубиха на своя стадион от Левски и Лудогорец. И двата отбора на процедура нямат късмет за седмото място, даващо право на присъединяване в бараж за европейските клубни шампионати, като в същото време са си подсигурили мястото в елита за идващия сезон. 

През седмицата стана ясно, че наставникът Бруно Балтазар ще води отбора в оставащите мачове до края на сезона, след което ще напусне клуба. Същото важи и за Азрудин Валентич, който бе със статут на консултант по спортните въпроси на боса Антон Зингаревич. 

Столичните железничари също са в серия от отрицателни резултати, което принуди клубното управление да подложи играчите на детектор на лъжата. Проверката е била осъществена в офиса на най-известната сертифицирана компанията, занимаваща се с такива проучвания в страната. Всички футболисти са минали полиграфа сполучливо. 

Любопитен е и треньорският конфликт в днешния мач. Именно наставникът на Локомотив Станислав Генчев е спряган за правоприемник на Бруно Балтазар в Ботев след края на сезона. 

efbet Лига, 32 кръг: 

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) 

Вероятни сформира: 

БОТЕВ: Аргилашки, Пунчец, Генев, Супрайен, Конате, Ето`о, Мертенс, Переа, Колев, Минков, Бароан 

ЛОКО: Гай, Диас, Малембана, Матеус, Ненов, Найденов, Милошев, Кацаров, Вутов, Костов, Франса 

Стадион: " Христо Ботев ", Пловдив 
Съдия: Петър Кузев 
Начало: 19:15 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР