Ботев (Пловдив) приема Ботев (Враца) в среща от 17-ия кръг

...
Ботев (Пловдив) приема Ботев (Враца) в среща от 17-ия кръг
Коментари Харесай

Ботев излиза за задължителен успех в последното си домакинство за годината

Ботев (Пловдив) приема Ботев (Враца) в среща от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на Футболен комплекс Ботев 1912 е в събота от 12:45ч. Това е и последният домашен мач за пловдивчани за календарната 2022 година.

“Канарчетата ” влизат в мача след победа над Хебър (Пазарджик) с 2:1 в дуел, който се игра на Националния стадион Васил Левски в столицата. Антоан Бароан от дузпа и капитанът Виктор бяха точни за пловдивчани, които се нуждаеха от триумфа. 

От своя страна Ботев (Враца) идва в Пловдив след домакинска победа с 2:0 над Берое. 

Добрата вест за домакините е завръщането на Тодор Неделев в групата на отбора. В сряда той мина през скенер и резултатите са отлични. Напомняме, че Неделев претърпя интервенция на главата след злополука с рейса на националния ни тим по футбол в Грузия. 

В последните три срещи сред двата отбора “канарчетата ” записват 1 победа, 1 тъждество и 1 загуба. От общо изиграни 64 мача между тях, “жълто-черните ” са с 27 победи в актива си, 14 равенства и 23 загуби против “зелените ”.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира: 

БОТЕВ ПД (3-1-4-2): Ханкич; Пунчец, Супрайен, Генев; Мертенс; Херман, Току, Д. Тонев, Конате; Бароан, Ману
Старши треньор: Ж. Копич

БОТЕВ Вербовъчна разработка (4-2-3-1): К. Костов; Мендоса, Кавдански, Фелипе, Фераресо; А. Георгиев, Ивайлов; Маринов, Переа, Генов; В. Христов
Старши треньор: Д. Моралес

СЪДИЯ: Красен Георгиев
СТАДИОН: " Ботев 1912 ", Коматево
НАЧАЛО: 12:45 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР